Professionel snerydning – private eller erhverv.

Havearbejde hele året

Hos JLC Haveservice er det ikke kun decideret havearbejde, vi hjælper kunden med. Vi udfører også snerydning i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup eller hele Nordjylland.

Snerydning er hårdt arbejde, men også nødvendigt arbejde. Det er lovpligtigt at rydde sne foran dit hus eller din virksomhed. Hvis du ikke selv er til det hårde arbejde, kommer vi gerne og giver en hjælpende hånd med rydning af sne. Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os, så kommer vi ud og rydder sne, mens du kan komme videre med arbejdet eller drikke en kop varm kaffe.

Slip for det hårde arbejde med rydning af sne

Vi er effektive og sørger for, at sneen er ryddet, når dine ansatte møder på arbejde. Du sparer en masse arbejde, og du sikrer, at dine ansatte kan komme trygt på arbejde. 

Vi kommer både ud til private og erhverv. For erhverv, andels- og ejerforeninger kan vi også hjælpe med saltning og sand, hvis I ønsker dette.

Skal vi hjælpe dig med snerydning?

Vi er et professionelt firma, der har års erfaring med rydning af sne. Det betyder også, at du hurtigt kan få den ydelse, du har brug for. Vi er servicemindede, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med det arbejde, vi udfører.Har du ingen aftale hos os, men vil gerne ha' ryddet sne, er prisen 560kr ex. moms i timen.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på snerydning, og vi kan tale nærmere om priser. Det kan være svært at sige en fast pris, men vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud

af lars

Udfyld venligst formularen, og vi bestæber os på at vende tilbage indenfor 4 timer.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi er flinke mennesker, har grønne fingre og vi elsker vores arbejde, som også afspejler sig i vores resultater. Vi yder en god service hos vores kunder, da vi bestræber os på at opbygge både tillid og et godt vedvarende samarbejde. Der ligger mange ting i en god service. Vi kommer hele vejen rundt og udfører altid de opgaver som kunden har bestilt, og mange gange mere til. De små ting vi yder ekstra for en kunde, erfarer vi, at der bliver sat meget stor pris på, og det er for os i sig selv er en stor tilfredsstillelse, at så små ting kan gøre en stor forskel for et andet menneske. 

Vi har stor erfaring i at få en forsømt have til igen at fremstå smuk.

Kontaktoplysninger

JLC Haveservice

Stenbjergvej 255

9220 Aalborg Øst

Tlf.: 42 49 92 20

E-mail: lars@jlchaveservice.dk

CVR: 40754903

Hvad leder du efter?

Ejendomsservice