Skal vi hjælpe med mosbekæmpelse?

Få hjælp til bekæmpelse af mos af lokal havemand

Hos JLC Haveservice hjælper vi med bekæmpelse af mos. Hvis du har meget mos i din græsplæne, kan det desværre være svært at få bugt med. Vi hjælper gerne med mosbekæmpelse, så din græsplæne kan blive flot igen, og du kan nyde den til fulde.

Vi lufter plænen efter mosbekæmpelse, sår med masterline græsfrø og gøder med gødning fra Kongerslev Kalk. Det gør, at din græsplæne står skarpt efterfølgende, og du slipper for besværet med mos.

Slip for besværet

Det kan være svært og en smule besværligt at fjerne mos selv. Derfor er det oplagt at få hjælp til mosbekæmpelse af os.

 JLC Haveservice holder til i Aalborg, men vi kommer gerne ud til vores private og erhvervskunder i Nørresundby eller Svenstrup. Vi elsker havearbejde og nyder at få din have til at se smuk ud igen. 

Hvad koster mosbekæmpelse?

Prisen for at fjerne mos varierer meget. Det kommer an på forskellige faktorer, såsom hvor stor din græsplæne er, og hvor omfangsrigt problemet er. En gennemsnitlig pris vil ligge på ca. 2500 kr. + moms til ca. 9000 kr. + moms.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, så vi kan tale nærmere om priser. Din pris vil nemlig være individuel, men vi giver dig gerne et tilbud, som du så kan overveje. Har du spørgsmål til processen, så står vi også klar til at svare på dem.

Få et godt tilbud

af lars

Udfyld venligst formularen, og vi bestæber os på at vende tilbage indenfor 4 timer.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi er flinke mennesker, har grønne fingre og vi elsker vores arbejde, som også afspejler sig i vores resultater. Vi yder en god service hos vores kunder, da vi bestræber os på at opbygge både tillid og et godt vedvarende samarbejde. Der ligger mange ting i en god service. Vi kommer hele vejen rundt og udfører altid de opgaver som kunden har bestilt, og mange gange mere til. De små ting vi yder ekstra for en kunde, erfarer vi, at der bliver sat meget stor pris på, og det er for os i sig selv er en stor tilfredsstillelse, at så små ting kan gøre en stor forskel for et andet menneske. 

Vi har stor erfaring i at få en forsømt have til igen at fremstå smuk.

Kontaktoplysninger

JLC Haveservice

Stenbjergvej 255

9220 Aalborg Øst

Tlf.: 42 49 92 20

E-mail: lars@jlchaveservice.dk

CVR: 40754903

Hvad leder du efter?

Ejendomsservice