Skal vi stå for klipning af din hæk?

Høj kvalitet og lang erfaring med hækkeklipning

Hos JLC Haveservice hjælper vi med klipning af hæk for både private og erhverv. Hækken er den, der præsenterer din have udadtil, og det kan være et stort arbejde med vedligeholdelse af hæk. 

Det kan både være, hvis du bor i et hus med en stor have, men også hvis det er hækken omkring din virksomhed.

Hækkeklipning er hårdt arbejde, så det kan være en stor fordel at få hjælp til hækkeklipning af os. Vi sørger for klipning af din hæk, når den har brug for det, og dermed slipper du for vedligeholdelse af hækken. 

Vi sørger for et godt kvalitetsarbejde, så din hæk står skarpt og flot efter klipning. 

Få en flot have hele året

Generelt vil hækkeklipning finde sted i juni/juli og igen i september/oktober. På den måde sikrer du, at din hæk ser skarp ud hele året. JLC Haveservice holder til i Aalborg, men vi kommer også gerne ud til vores kunder i Nørresundby, Svenstrup og omegn.

Få klipning af hæk til et skarpt tilbud

Vi lover høj service, kvalitet og gode priser. En god pris behøver ikke betyde, at man går på kompromis med kvaliteten. Hos os får du begge dele.

Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud på klipning af hæk. Så kan vi tale nærmere om dine ønsker, og hvor ofte du ønsker hjælp til hækkeklipning. Vi kan komme en enkelt gang eller efter fast aftale.


Byens bedste haveservice

Få et godt tilbud

af lars

Udfyld venligst formularen, og vi bestæber os på at vende tilbage indenfor 4 timer.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi er flinke mennesker, har grønne fingre og vi elsker vores arbejde, som også afspejler sig i vores resultater. Vi yder en god service hos vores kunder, da vi bestræber os på at opbygge både tillid og et godt vedvarende samarbejde. Der ligger mange ting i en god service. Vi kommer hele vejen rundt og udfører altid de opgaver som kunden har bestilt, og mange gange mere til. De små ting vi yder ekstra for en kunde, erfarer vi, at der bliver sat meget stor pris på, og det er for os i sig selv er en stor tilfredsstillelse, at så små ting kan gøre en stor forskel for et andet menneske. 

Vi har stor erfaring i at få en forsømt have til igen at fremstå smuk.

Kontaktoplysninger

JLC Haveservice

Stenbjergvej 255

9220 Aalborg Øst

Tlf.: 42 49 92 20

E-mail: lars@jlchaveservice.dk

CVR: 40754903

Hvad leder du efter?

Ejendomsservice