Professionel ​ejendomsservice, viceværtsservice  for

erhverv, det offentlige 

Ejendomsservice i Aalborg & Omegn​

Er du interesseret i at få professionel ejendomsservice? Så er du landet det rigtige sted. Ved JLC Haveservice har vi bred erfaring med alt inden for services til ejendomme. 

Vi holder til i Aalborg Øst, men kører også gerne ud til kunder, der bor i Nørresundby, Svenstrup og omegn.

Vi er et havefirma, der i den grad må siges at have hænderne rigtigt skruet på. Vi er perfektionister til fingerspidserne, og for os er det vigtigt med en høj kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi også flere forskellige services til ejendomme alt efter dine ønsker og behov.

Hos os får du en professionel rådgivning og udførelse af projekter lige fra begyndelsen. Vi er meget fleksible, hvad angår arbejdsområder – uanset om det drejer sig om almindelig viceværtsservice. Trænger gården til en kærlig hånd, sender vi gerne en gårdmand ud til din ejendom. Vi kan tilbyde:

 • Vedligeholdelse af grønne områder.
 • Græsslåning.
 • Hækkeklip.
 • Rive bede.
 • Opsamling af gamle blade og afklip.
 • Ukrudtsbekæmpelse.
 • Styning af træer.
 • Fejning.
 • Tømning af skraldespande.
 • Diverse indendørsopgaver.
 • Diverse udendørsopgaver.
 • Vedligeholdelse af bygningerne m.m

Hvad koster ejendomsservice?

Vores priser på diverse opgaver inden for ejendomsservice afhænger altid af de behov og ønsker, du har til vores service. Der kan for eksempel være forskel på priser alt afhængigt af, om du har brug for  en fast vicevært eller et akut behov for service. Der er derfor forskel på priser for faste aftaler eller engangsaftaler.

Hvis du selv er i tvivl eller har brug for professionel rådgivning til, hvad du skal vælge, finder vi i fællesskab frem til de rette løsninger for dig. Vi ved af erfaring, at omfanget af ejendomsservice kan være meget individuelt.

Når vi har talt sammen og fundet frem til en løsning, vil du modtage en pris og et uforpligtende tilbud. Vi garanterer for, at vores priser til hver en tid er fornuftige og fair – uanset opgavens omfang.

Den bedste garanti jeg altid kan give er godt arbejde og god service.

Mangler du informationer?

Ring til os og få en snak. Hvis du mangler informationer eller gerne vil arrangere en aftale med JLC Haveservice, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 42 49 92 20, eller skriv til os på e-mail lars@jlchaveservice.dk.

  ​   

                                                 Byens bedste ejendomsservice/viceværtsservice         

Få et godt tilbud

af lars

Udfyld venligst formularen, og vi bestæber os på at vende tilbage indenfor 4 timer.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi er flinke mennesker, har grønne fingre og vi elsker vores arbejde, som også afspejler sig i vores resultater. Vi yder en god service hos vores kunder, da vi bestræber os på at opbygge både tillid og et godt vedvarende samarbejde. Der ligger mange ting i en god service. Vi kommer hele vejen rundt og udfører altid de opgaver som kunden har bestilt, og mange gange mere til. De små ting vi yder ekstra for en kunde, erfarer vi, at der bliver sat meget stor pris på, og det er for os i sig selv er en stor tilfredsstillelse, at så små ting kan gøre en stor forskel for et andet menneske. 

Vi har stor erfaring i at få en forsømt have til igen at fremstå smuk.

Kontaktoplysninger

JLC Haveservice

Stenbjergvej 255

9220 Aalborg Øst

Tlf.: 42 49 92 20

E-mail: lars@jlchaveservice.dk

CVR: 40754903

Hvad leder du efter?

Ejendomsservice