Anlæg af græsplæne med græsfrø

​Er det blevet tid til en ny græsplæne?

Har du brug for kvalitetssikkert anlæg af græsplæne? Så tilbyder vi hos JLC Haveservice vores hjælp. Vi er beliggende i Aalborg Øst, men vi kører gerne ud til Nørresundby, Svenstrup, Nordjylland.

Vi har mere end 7 års erfaring i branchen, og det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Derfor tilbyder vi også vores hjælp til græssåning, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Vi bruger kun græsfrø i højeste kvalitet.

Vi løser både store og små opgaver. For os er det vigtigt, at kvaliteten er i top hele vejen igennem. Derfor bruger vi også masterline prodana græsfrø og masterline eftersåning, så vi altid opnår den bedste kvalitet. Vi har selvfølgelig også den bedste gødning til diverse formål, der naturligvis er med til at præge resultatet til at blive rigtigt smukt. Vi står inde for de produkter, vi bruger, da vores producenter gør det samme. Kun det bedste er godt nok.

Derudover kan du være sikker på, at du får professionel rådgivning hele vejen igennem. Dine ønsker og behov kommer altid i første række.​

Sådan kan vi hjælpe dig til at få en flot græsplæne.

Vi tilbyder blandt andet:​

  • Ny græsplæne (Masterline Græsfrø)
  • Anlæg af græsplæne
  • Omlægning af græsplæne
  • Reparation af græsplæne (Masterline eftersåning)
  • Reetablering af græsplæne.
  • Mosbekæmpelse.
  • Ukrudtsbekæmpelse i plæne.

Vi kan desuden tilbyde dig en guide om, hvordan du passer din plæne med hvilke gødninger og hvornår.

​Hvad koster græssåning?​

Ved græssåning vil vores priser altid afhænge af opgavens omfang.​

Det betyder, at der er flere faktorer i spil, når vi skal beregne en endelig pris. For eksempel kan der være stor forskel på, om det drejer sig om almindelig reparation eller plænepleje.​

En pris på en ny græsplæne vil ligeledes afhænge af omfanget samt græsplænens størrelse. Derfor vurderer vi altid opgaverne inden, hvorefter vi beregner en pris ud fra flere aspekter. Dog er én ting altid sikkert, når du hyrer os, kvaliteten vil altid være i top, og derfor heller ikke altid den billigste løsning.

Skulle det ske, at du ikke er tilfreds med tilbuddet på en anlæggelse af græsplæne, reviderer vi prisen. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse.

Kontakt os for mere information om anlæg af græsplæne​

Mangler du informationer om anlægning af græsplæne hos JLC Haveservice?​

Så hører vi meget gerne fra dig. Er du interesseret i en helt ny græsplæne, kan du til hver en tid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med anlæg af græsplæne ved hjælp af græssåning, så du er sikker på et flot resultat første gang og en guidning med gødning og kalk, så græsset forbliver flot år efter år.

​Ring til os på telefon 42 49 92 20 eller skriv til os på e-mail lars@jlchaveservice.dk.

Før.​

Efter​

Efter​

Servicepakke til ny plæne

Tilkøb en servicepakke til din nyanlagte plæne​. Den indebærer eksempelvis bekæmpelse af ukrudt i plænen indtil plænen står pæn grøn og tæt. Selvom du får anlagt ny plæne kræver den stadig nøje pasning i minimum 3 måneder. for, at du får en flot plæne. Billederne af plænen ovenover har vi anlagt. Her ønskede kunden ukrudtbekæmpelse på plænen. Der blev lavet en aftale på 6 måneder og som det kan ses blev det et godt resultat.

Ring eller mail gerne for mere information.

​​

Få et uforpligtende tilbud

af lars

Udfyld venligst formularen, og vi bestæber os på at vende tilbage indenfor 4 timer.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi er flinke mennesker, har grønne fingre og vi elsker vores arbejde, som også afspejler sig i vores resultater. Vi yder en god service hos vores kunder, da vi bestræber os på at opbygge både tillid og et godt vedvarende samarbejde. Der ligger mange ting i en god service. Vi kommer hele vejen rundt og udfører altid de opgaver som kunden har bestilt, og mange gange mere til. De små ting vi yder ekstra for en kunde, erfarer vi, at der bliver sat meget stor pris på, og det er for os i sig selv er en stor tilfredsstillelse, at så små ting kan gøre en stor forskel for et andet menneske. 

Vi har stor erfaring i at få en forsømt have til igen at fremstå smuk.

Kontaktoplysninger

JLC Haveservice

Stenbjergvej 255

9220 Aalborg Øst

Tlf.: 42 49 92 20

E-mail: lars@jlchaveservice.dk

CVR: 40754903

Hvad leder du efter?

Ejendomsservice