Vi er ekspeter i anlægning
​af græsplæner

Anlæg af græsplæne i Aalborg & Omegn

​Har du brug for kvalitetssikkert anlæg af græsplæne? 

Så tilbyder vi hos JLC Haveservice vores hjælp. Vi er beliggende i Aalborg Øst, men kører gerne ud til Nørresundby, Svenstrup og omegn.

Vi har mere end 7 års erfaring i branchen, og det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Derfor tilbyder vi også vores hjælp til at anlægge græsplæner, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Vi løser både store og små opgaver. For os er det vigtigt, at kvaliteten er i top hele vejen igennem derfor bruger vi også masterline prodana græsfrø og masterline eftersåning, så vi altid opnår den bedste kvalitet, derudover har vi selvfølgelig også den bedste gødning til div. formål der selvfølgelig er med til at præge resultatet til at blive rigtigt smukt. Vi står inden for de produkter vi bruger, da vores producenter 100% gør det samme, kun det bedste er godt nok.

Derudover kan du være sikker på, at du får professionel rådgivning hele vejen igennem. Dine ønsker og behov kommer altid i første række. Vi kan tilbyde:

  • Ny græsplæne ( Masterline Græsfrø )
  • Anlægning af græsplæne
  • Omlægning af græsplæne
  • Reparation af græsplæne ( Masterline eftersåning )
  • Reetablering af græsplæne
  • Vi kan tilbyde kunden en guide om hvordan man passer sin plæne med hvilke gødninger og hvornår.

​Hvad koster det at anlægge græsplæne?

Ved anlæg af græsplæne vil priserne altid afhænge af opgavens omfang. 

Det betyder, at der er flere faktorer i spil, når vi skal beregne en endelig pris. For eksempel kan der være stor forskel på, om det drejer sig om almindelig reparation eller plænepleje.

Hvad koster en ny græsplæne?

En pris på en ny græsplæne vil ligeledes afhænge af omfanget samt græsplænens størrelse. Derfor vurderer vi altid opgaverne inden, hvorefter vi beregner en pris ud fra flere aspekter. Dog er én ting altid sikker, når du hyrer os. Vores prisleje ligger i den fornuftige ende af skalaen.

Skulle det ske, at du ikke er tilfreds med tilbuddet på en anlæggelse af græsplæne, reviderer vi prisen. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse.

Kontakt os for mere information

Mangler du informationer om anlæg af græsplæne hos JLC Haveservice? 

Så hører vi meget gerne fra dig. Er du interesseret i en helt ny græsplæne, kan du til hver en tid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med anlæggelse af græsplæne, så du er sikker på et flot resultat første gang og en guidning med gødning og kalk

så græsset forbliver flot år efter år.

​Ring til os på telefon 42 49 92 20 eller skriv til os på e-mail lars@jlchaveservice.dk

Før.​

Efter​

Efter​

Service pakke til ny plæne

 Tilkøb en service pakke til din nyanlagte plæne​. Det kunne eksempelvis

være bekæmpelse af ukrudt i plænen indtil plænen står pæn grøn og tæt. Selvom du får anlagt ny plæne kræver den stadig nøje pasning som minium 3 mdr. for at du får en flot plæne. Billederne af plænen ovenover har vi anlagt og kunden ønskede service som udgangs punkt ukrudt bekæmpelse på plænen.Der blev lavet en aftale på 6 mdr. som det kan ses bliver det et godt resultat.

Ring eller mail gerne for info.

​​

Få et godt tilbud

af lars

Udfyld venligst formularen, og vi bestæber os på at vende tilbage indenfor 4 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi er flinke mennesker, har grønne fingere, vi elsker vores arbejde, som også afspejler sig i vores resultater. Vi yder en god service hos vores kunder, da vi bestræber os på at opbygge både tillid og et godt vedvarende samarbejde. Der ligger mange ting i en god service, vi kommer hele vejen rundt og udfører altid de opgaver som kunden har bestilt, og mange gange mere til. De små ting vi yder ekstra for en kunde, erfarer vi at der bliver sat meget stor pris på, og det er for os i sig selv en stor tilfredsstillelse, at så små ting kan gøre en stor forskel for et andet menneske. 

Vi har stor erfaring i at få en forsømt have til igen at fremstå smuk.

Kontaktoplysninger

JLC Haveservice

Stenbjergvej 255

9220 Aalborg Øst

Tlf.: 42 49 92 20

E-mail: lars@jlchaveservice.dk

CVR: 40754903